Autóbérlés Budapesten

Gyakran ismételt kérdések

K: Autóbérlés Budapesten? Miért pont minket válasszon?

V: Mert azt kínáljuk amit keresett: kényelmes, magas színvonalú autóbérlés Budapest területén és környékén, házhozszállítással. Autókölcsönzés Budapest és környékén? Válassz a Koala Autorent tapasztalt csapatát!

K: A Koala Autorent a legolcsóbb az autókölcsönzést Budapest területén kínáló szolgáltatók közül?

V: Sok cég foglalkozik autóbérléssel, így lehetséges, hogy talál nálunk olcsóbb versenytársat is. Igyekszünk árainkat a budapesti autókölcsönző cégekhez képest elfogadható szinten tartani, de a minőségnek és a szolgáltatás színvonalának meg van az ára. Nálunk minden autónál a légkondícionálás alapfelszereltség, míg ez a többi budapesti autókölcsönzést űző vállalkozásnál nem minden esetben teljesül. Ezért állítjuk bátran, hogy autóbérlés szolgálatásunk árban felveszi a versenyt a hasonló szolgáltatási színvonalú autókölcsönzőkkel.

K: Hogyan foglalhatok bérautót Budapesten?

V: Töltse ki a foglalási űrlapot, amelyet ide kattitva ér el. Autóbérlését kollégáink rövid időn belül visszaigazolják.

K: Mikor kell fizetni az autóbérlésért?

V: A foglalás elküldésekor azonnal tájékoztatjuk az autóbérlés pontos költségéről. A bérleti díj kaucióval megnövelt összege bérautó átadásakor munkatársunknak fizetendő. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a bár a bérlet díjat készpénzben is kiegyenlítheti, a kauciót kizárólag bankkártyájáról foglaljuk be.

K: Van-e valami extra díj, amelyet az autóbérlés díján felül még fizetnem kell?

V: Nálunk nincs trükközés, nincs hanem, vagy de. Autóbérlésének teljes összegét a foglaláskor az árkalkulátorunk kiszámolja. Bizonyos extra szolgáltatások, pl. reptéri felvétel ill. leadás, esetén plussz díjat vagyunk kénytelenek felszámolni, de ezekről a foglalási oldalon tájékoztatjuk.

K: Melyek a díjmentes bérautó átvétel lehetőségek?

V: Budapesti autókölcsönzés szolgáltatásunk keretében lefoglalt bérautóját díjmentesen átveheti a Széll Kálmán téri Mammut üzletház épületében található irodánkban, vagy felár ellenében kiszállítjuk a megadott budapesti vagy környéki tartózkodási helyére (lakhely, hotel).

K: Melyek a díjmentes bérautó leadási lehetőségek?

V: Bérautóját díjmentesen a Széll Kálmán téri Mammut üzletház épületében található irodánkban adhatja le. Leadásra egyéb helyen is lehetőség van (pl. reptér), ezért csekély különdíjat vagyunk kénytelenek felszámítani, melyről azonban a foglalásakor tájékozatjuk.

K: Mikor és milyen módon fizethetem az autóbérlés díját?

V: A fizetésre a bérautó átadásakor kerül sor. Történhet készpénzzel vagy kártyával. A kaució nem része az autóbérlés díjának, hiszen az visszajár, ha járművet ugyanabban az állapotban hozza vissza, ahogy megkapta. A kauciót kizárólag bankkártyáról tudjuk befoglalni.

K: Mi az autókölcsönzés korhatára?

V: Az autóbérlés feltétele, hogy mind a bérlő, mind pedig az esetleges társsofőr betöltötte a 20. életévét.

Képes anyagok forrása