Az autókölcsönzés alapjai

Az autókölcsönzés feltételei

Autókölcsönzőnknél mindenki kölcsönözhet autót, aki már elmúlt 21 éves és legalább 2 éves jogosítvánnyal és érvényes bankkártyával rendelkezik, amin a kauciót zárolni tudjuk.

A bérautót kiszállítjuk az Ön budapesti címére vagy cégének budapesti székhelyére, telephelyére.

A bérleti díjon felül bankkártyán zárolunk 120.000 forint kauciót, melynek feloldását az autókölcsönzés végeztével, a bérautó szerződés szerinti állapotban történő visszaszolgáltatását követő 1 banki munkanapon belül kezdeményezzük.

A kölcsönzés menete

Rendkívül egyszerű. Kiválasztja az Önnek tetsző árat illetve bérautó-kategóriát, és rendelését vagy telefonon, vagy autókölcsönzőnk honlapján keresztül egy azonnali árkalkulációt követően megteszi. Közben bármilyen kérdése merül fel, ügyfélszolgálatunkat minden nap reggel 7 és este 22 óra között eléri telefonon.

Ezután egy percen belül küldünk Önnek egy e-mailt, melyben visszaigazoljuk megrendelését, és belinkeljük az autókölcsönzés részletes feltételeit, melyet ide kattintva is elolvashat.

Majd 48 órán belül küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, melyben autókölcsönzését véglegesítjük. Önnek nem kell sehova mennie ahhoz, hogy autót tudjon kölcsönözni, kollégáink az Ön címén vagy ha repülővel érkezik, a reptéren átadják Önnek a bérelt járművet.

Autókölcsönzési tippek

Ne béreljen olyan cégtől, ahol készpénzben kérik a kauciót vagy nincs mód arra, hogy bankkártyán hagyja ott a kauciót. A bankok csak biztonságos autókölcsönző cégeknek engedélyeznek ilyen tranzakciókat, és garantálják az ön pénze biztonságát.

A kaució az autókölcsönző biztonságát növeli és segít alacsonyan tartani az árakat. Ha valaki nem kér ilyet, az valószínűleg azt jelenti, hogy az adott bérautó olyan állapotban van, hogy nem tud benne kárt tenni. Ön rábízná egy ilyen autókölcsönzőre a nyaralását vagy a biztonságát?

A nagy, nemzetközi autókölcsönzők általában jó minőségű szolgáltatást nyújtanak. Autókölcsönzésnél azonban nemcsak a minőség, hanem az ár és az egyéb szolgáltatások is fontosak. Több nagy cég egy alap cascóért is felárat számít fel, a kiszállításról nem is beszélve. Emellett a napidíjak is magasabbak. Nálunk is azt a minőséget kapja, ami nemcsak a hazai de a nyugat-európai és amerikai autókölcsönzési sztenderdeknek megfelel.

Jó-e, ha egy autókölcsönző konkrét típust garantál? Kategóriáinkat a nemzetközi megfelelőségi mátrix alapján alakítottuk ki, így ezek nemcsak szerintünk egyenértékűek egymással. Ha egy autókölcsönző konkrét típust garantál, az általában azt jelenti, hogy csak 1-2 autójuk van egy adott kategóriában, és ha bármelyikkel bármi történik, akkor a következő ügyfélnél bajban vannak. Ráadásul ha valaki konkrét típust ígér az ügyfeleinek, az valószínűleg azt jelenti, hogy nem folyamatosan frissíti a flottáját. Inkább válasszon minket autókölcsönzéséhez, velünk biztosan eléri célját.