Koala céges autó bérlése: gazdasági és pénzügyi előnyök

Vajon érdemes-e napjainkban egy vállalkozásnak autót, autókat vásárolnia, vagy jobban megéri a tartós bérlet? Ha józanul megvizsgáljuk a tényeket, láthatjuk, hogy az érvek igencsak a céges autó hosszú távú bérlése (tartós bérlet) irányába billenhetnek el. A Koala Autorent kedvező konstrukciói nemcsak a cégek hitelképességére vannak kedvező hatással, de a tartós bérlet segítségével javulhat a befektetések megtérülési mutatója (ROI) is.

A bérlésnek köszönhetően a járulékos költségek csökkenhetnek; a flottakezelés és a céges autó havi díja költségként elszámolható és ÁFA tartalma is visszaigényelhető. A fenntartási költségeket, amelyek elszámolása sokszor körülményes lehet (például a karbantartás, a biztosítás, a gumiabroncsok), a céges autó bérleti díja tartalmazza.

A tartós bérlet havi díja fix, jól tervezhető. Az autóvásárlással szemben a céges autó bérlése esetén nem kell amortizációval és hosszadalmas ügyintézéssel számolni.

A Koala Autorent tartós bérlet és teljes körű flottakezelés szolgáltatásai időt és pénzt kímélnek meg Önnek. Ha esetleg a bérelt céges autó meghibásodik, könnyen és gyorsan másik járművet biztosítunk mindenféle kényelmetlen ügyintézés és bosszantó várakozás nélkül.

„Immár több mint két éve vagyunk a Koala Autorent állandó ügyfelei. Az általuk kínált rugalmas tartós bérlet és flottakezelés teljesen megegyezett induló vállalkozásunk elképzeléseivel. Pénzügyileg is a céges autó bérlése bizonyult a legkedvezőbbnek, hiszen gazdaságosabb is és a hitelképességünket is növeli.” (Tibor, pénzügyi tanácsadó, Budapest)

„A céges autó bérlése számunkra egyértelmű választás volt. 2012-ben Magyarországra települt vállalatunk több munkatárssal bővült. Sales csapatunk bővülésekor fontos volt kollégáinknak megbízható, jó felszereltségű járműveket biztosítani. A Koala Autorentben professzionális partnerre találtunk teljes flottakezelés, minőségi céges autó és a tartós bérlet tekintetében is.” (Andrew, regionális igazgató, Nottingham – Budapest)

Vegye fel velünk a kapcsolatot!