Koala teljes körű flottakezelés: a bizalom záloga

A Koala Autorent teljes körű, megbízható flottakezelést biztosít az Ön vállalkozásának. Nemzetközi követelményeknek megfelelő járműveinket rendszeresen karbantartjuk, szervízeljük. A Koala Autorent céges autó parkja napjaink minden környezetvédelmi követelményének megfelel. Így olyan céges autó kerül az Ön birtokába, amely nem csak jó felszereltségű, de napjaink környezettudatos gondolkodásának is eleget tesz.

Teljes körű flottakezelés, illetve tartós bérlet szolgáltatásunk a rendeltetésszerű használat, és a hatályos jogszabályok betartása esetén az alábbiakat tartalmazza:

Mindezek mellett futamidő végén a céges autó bérlőjének lehetősége van a szerződés hosszabbítására és a jármű visszaadására, újabb típusra cserélésére.

„Anyacégünk budapesti irodájának megnyitásakor az én feladatom volt a céges autó bérlés és a flottakezelés megszervezése. Mivel a tartós bérlet volt a cél, érthető módon a legmegbízhatóbb partnert kerestem. A Koala Autorent méltó cégünk bizalmára rugalmas, átlátható, és kedvező árú szolgáltatásaival.” (Erika, irodavezető, Budapest)

„Magyarországon három irodával rendelkezik michigani központú cégünk. Számunkra kiemelten fontos volt a gördülékeny flottakezelés és a kiválóan karbantartott, biztonságos céges autó, hiszen munkatársaink sokat közlekednek. A Koala Autorentben színvonalas szolgáltatókra találtunk.” (Mark, régiómenedzser, Michigan, USA – Budapest)

Vegye fel velünk a kapcsolatot!