Koala Autorent Partner Program: több mint céges autó bérlése, több mint flottakezelés

Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb szintű szolgáltatások iránt. Koala Autorent Partner Programunkat úgy alkottuk meg, hogy még kedvezőbb szolgáltatásokkal tudjunk ügyfeleink rendelkezésére állni. A piacon egyedülálló tartós bérlet konstrukciót biztosítunk vállalkozásának, valamint a céges autó kínálatot is az Ön igényeihez igazítjuk.

Koala Autorent Partner Program a teljes körű flottakezelés mellett az alábbi előnyöket biztosítja:

„Mikor elkezdtem élelmiszeripari cégemet építeni, a legjobb területi képviselőket igyekeztem kiválasztani. Emiatt a létszám eleinte gyors ütemben változott: csökkent és nőtt. Megkönnyítette vállalkozásom indulását a Koala Autorent új tartós bérlet szolgáltatása. Gyorsan és rejtett költségek nélkül vehettem igénybe a rugalmas flottakezelés konstrukciót.” (Attila, cégvezető, Budapest)

„Tetszik a Koala Autorent rugalmassága. A céges autó modell tekintetében munkámból kifolyólag flexibilisen kell választanom, a tartós bérlet tekintetében pedig elengedhetetlen számomra a költséghatékony konstrukció. Számomra ez a cég a flottakezelés mestere!” (Richard, gazdasági és szponzorációs vezető, Cleveland – Budapest)

Vegye fel velünk a kapcsolatot!