Rent green.

Hibrid és zöld rendszámos autók.

Béreld rendszeresen

Rendszeresen bérelsz?

Városlakó vagy?

Budapesten sokszor nincs is szükséged autóra. Világszínvonalú a tömegközekedés, ami még éjjel sem áll le. A parkolás is állandó gond, hiszen az utcán hagyott autókon sokszor elszaporodnak a sérülések, és persze senki nem fizet érte.  Ezért aztán bérelned kellene egy helyet valami teremgarázsban vagy parkolóban, ami manapság havi 30 és 60 ezer Ft között van. (ekkor még csak tudnál parkolni, ha lenne mit) Az autód folyamatosan veszítene értékéből. Nem is beszélve a szervizről, a gumizásról és az időnkénti autócseréről. Kiszámoltad már? Ez évente minimum 600 000 Ft-odba kerül. De legtöbbször több mint egymillióba. És akkor még nem indítottad be az autódat. Van Neked egy titkos ajánlatunk, írj üzenetet, vagy hívj minket a +36 1 770 770 1 -es telefonszámon!

Céges bérlés érdekel?

A legtöbb cégnél nincs szükség állandóan autóra. Ha vennél, akkor a cég pénzét profittermelő dolgok helyett egy autóban parkoltatnád. Cégautóadót kellene fizetned, és a kocsit hol tartanád? Meg aztán nem is lehet az autó túl régi, hiszen ha kell, akkor meg kell jelenni vele. Vannak, ahol arra kényszerítik a munkatársaikat, hogy ha néha nagyon kell egy autó, használják a sajátjukat és majd valahogy (jó esetben) elszámolhatják a költségeket. És ki tartja karban? A mérnök kolléga vagy a marketinges? Vagy valaki az IT-ról? Ehelyett most lenne egy ütős ajánlatunk Számodra! Nálunk most megoldhatod cégautógondjaidat egy irodaházi parkolóhely és egy cégautóadó árából! Az autó ára meg nálad marad. Hogy tetszik? Hívj minket a +36 1 770 770 1 -es telefonon és elmondjuk, hogyan lehetséges!

Külföldön élsz?

Külföldön találtad meg a számításaidat, de rendszeresen hazajársz szeretteidhez? Nagyon sok ügyfelünk van ezzel így. Fontos Neked, hogy a reptéren vagy az állomáson vehesd fel bérautódat és ne kelljen hosszas ügyintézésbe bonyolódni? Nálunk akár 5 perc alatt elindulhatsz bérautóddal. Tudjuk, hogy ha elégedett vagy velünk, gyakran fogunk találkozni. Ezért most 100% elégedettségi garanciával tudsz kipróbálni minket. Ha nem tetszett, amit kaptál, semmi gond. Visszakapod a teljes bérleti díjat. Hogy tetszik? Magyar idő szerint hétfőtől péntekig reggel 8 és este 8 között, hétvégén délelőtt 10 és este 6 között várjuk hívásod és dolgozzuk fel megrendeléseid. Írj nekünk, vagy hívj minket a +36 1 770 770 1 -es telefonon, és biztosítsd be magadnak a következő gondtalan autóbérlésed!

Küldj nekünk üzenetet!

Kérdésed van? Tedd fel bátran!
+36 1 770 770 1
Kérdésed van? Tedd fel bátran!
+36 1 770 770 1